Zorgcentrum de Zuilen

zorg aanvragen

U kunt via ons algemeen telefoonnummer contact opnemen om een zorg aanvraag te plaatsen. Ook zijn wij te benaderen via onze info mail, zie onze contactgegevens onderaan de website.

Wij hebben soms te maken met een wachtlijst, voor actuele informatie neemt u contact met ons op.

Zoals u wellicht zal begrijpen is het voor ons een enorme uitdaging om dagelijks een update over de wachttijden te delen, daarom hebben wij ervoor gekozen om de wachtlijst bekend te maken bij onze receptioniste en zij zal dan dagelijks op de hoogte zijn van de wachttijden. Dus neem vooral contact op met Zorgcentrum de Zuilen om concreet antwoord te krijgen op uw vraag en over een eventuele wachtlijst via het telefoonnummer 06 – 23580590.

Thuiszorg

Ouderenzorg

Gehandicaptenzorg

Verpleegzorg

Zorgcentrum de Zuilen
Kwaliteit in Zorg

Het is onze missie om zorg te bieden die gericht is op onze multiculturele maatschappij.

Samen Zorgen

Zorgcentrum de Zuilen en woonzorg

Thuiszorg en meer...

Een visie op de toekomstige zorg

Zorgcentrum de Zuilen

Voor (thuis)zorg op maat

Wij zijn een startende thuiszorg/verpleeghuis  organisatie die zich voornamelijk wil richten op de multiculturele maatschappij omdat wij zien dat hierin een tekort is.

Zorgondersteuning

Met aandacht voor cultuur

Ondersteuning en woonzorg- initiatieven op het gebied van gezondheidzorg, inkomen en huisvesting voor de groeiende groep migrantenouderen. 

Reviews

Cliënten voelen zich aangenamer als zij betrokken zijn bij de woonzorg die gericht is op samenwonen met andere ouderen met dezelfde culturele achtergrond.

Neem vandaag nog contact op

voor meer informatie over onze visie op de toekomst in de zorg.

Zorgcentrum de Zuilen

Kwaliteitszorg van huis uit