Zorgcentrum de Zuilen

Personen- alarmering

Professionele alarmopvolging en een veilig gevoel thuis!
Langer zelfstandig thuis wonen moet wel veilig zijn voor de zorgbehoevenden. Het is dan ook erg belangrijk om direct hulp te kunnen inroepen met slechts één druk op de kop dag en nacht, dit geeft u en uw naasten een veilig gevoel. Zorgcentrum de Zuilen werkt mee aan het mogelijk maken van personen alarmering. Wij adviseren wat het beste bij u past en is het ook mogelijk om zorgcentrum de zuilen als sleutelhouder aan te wijzen. Zorgcentrum de zuilen verzorgt niet zelf het personen alarmeringssysteem.

De personenalarmering is gebaseerd op een abonnement. Als u een abonnement heeft afgesloten, wordt er een alarmunit geplaatst bij u thuis. U krijgt een zendertje met een alarmknop dat u altijd bij u draagt aan een halsketting of polsband. Als er iets aan de hand is, is een simpele druk op de alarmknop van het zendertje voldoende om alarm te slaan.

Altijd contact:
Na een druk op de alarmknop van de zeker krijgt u rechtstreeks contact met de alarmcentrale. U hoeft niet naar uw telefoon, want de alarmunit werkt als een intercom. U hoort een duidelijke de stem van de centralist. Via de spreek en luisterverbinding kunt u met de centralist over uw probleem spreken.

De centralist ziet meteen uw gegevens op het scherm en de telefoonnummers van uw contactpersonen en andere hulpverleners, zoals uw huisarts. De centralist probeert erachter te komen wat er met u aan de hand is. Afhankelijk van de situatie wordt een contactpersoon of andere hulpverlener gewaarschuwd.

Contactpersonen:
Als u zich abonneert op het personen alarmeringssysteem is het nodig dat u minimaal drie contactpersonen opgeeft, mensen uit uw eigen omgeving (vaak familieleden of buren) die in geval van nood kunnen worden gewaarschuwd. Zij moeten een sleutel van uw huis hebben en in de regel binnen dertig minuten bij u kunnen zijn. Als het alarm gaat, zoekt de alarmcentrale eerste contact met de eerste contactpersoon. Is deze niet bereikbaar, dan wordt de tweede contactpersoon gebeld enzovoorts. Soms kan het lastig zijn in uw omgeving drie contactpersonen te vinden. In dit geval kunt u Zorgcentrum de Zuilen opgeven als contactpersoon.

Thuiszorg

Ouderenzorg

Gehandicaptenzorg

Verpleegzorg

Zorgcentrum de Zuilen
Kwaliteit in Zorg

Het is onze missie om zorg te bieden die gericht is op onze multiculturele maatschappij.

Samen Zorgen

Zorgcentrum de Zuilen en woonzorg

Thuiszorg en meer...

Een visie op de toekomstige zorg

Zorgcentrum de Zuilen

Voor (thuis)zorg op maat

Wij zijn een startende thuiszorg/verpleeghuis  organisatie die zich voornamelijk wil richten op de multiculturele maatschappij omdat wij zien dat hierin een tekort is.

Zorgondersteuning

Met aandacht voor cultuur

Ondersteuning en woonzorg- initiatieven op het gebied van gezondheidzorg, inkomen en huisvesting voor de groeiende groep migrantenouderen. 

Reviews

Cliënten voelen zich aangenamer als zij betrokken zijn bij de woonzorg die gericht is op samenwonen met andere ouderen met dezelfde culturele achtergrond.

Neem vandaag nog contact op

voor meer informatie over onze visie op de toekomst in de zorg.

Zorgcentrum de Zuilen

Kwaliteitszorg van huis uit